O meni - DS Dizajn | Uređenje interijera Rijeka

O meni

Daniela Surian

O meni

Osmišljavanje izgleda nekog prostora, uz dizajn predmeta i odjeće, oduvijek je dio mog života. Nikad zadovoljna s postojećim stanjem i izgledom, u stalnoj sam potrazi za načinima kako neki prostor dodatno oplemeniti, učiniti od njega nešto drugačije, zanimljivo, individualizirano ili jednostavno bolje.

Završila sam talijansku Školu mode i dizajna Callegari, a od tada počinje profesionalni interes za uređenje interijera te za dizajn namještaja i dekora.

Od skromnih početaka i rada na nezavisnim produkcijama u svojstvu set dizajnerice, vremenom sam dobivala sve više ponuda za sofisticiranije projekte i angažmane. Danas uređujem i adaptiram interijere kojima je potrebna kompletna izmjena identiteta ili prenamjena prostora.

Paralelno sam se educirala kroz razne radionice i predavanja o dizajnu te stručnom uređenju interijera, uz informatičke edukacije kroz rad u AUTOCAD-u i raznim programima 3D vizualizacije prostora.

Vremenom sam se specijalizirala za uređenje interijera u kojima je nužna maksimalna iskorištenost prostora, uz postizanje pune funkcionalnosti u ograničenim uvjetima.

Dizajn interijera nisu samo predmeti i dekor smješteni u prostor, dizajn interijera je funkcionalnost i estetika uz snažan individualni pečat, što znači prilagodba prostora ljudima koji će u njemu živjeti, uživati i koji će taj prostor jednostavno nazivati – dom.